Wij werden pasgeleden gewezen op een leuke en goedkope deal van Humble Bundle in samenwerking met Asmodee Digital. In een Humble Bundle worden nu meerdere digitale spellen aangeboden en jij mag zelf bepalen wat je hier voor betaald! Nog niet bekend met Humble Bundle of benieuwd wat er in het deze bundel zit? Lees dan snel verder.

Dit bericht is geen promotieactie voor Humble Bundle, Asmodee Digital of een andere partij. Wij vinden het gewoon erg leuk dat deze spellen nu zo goedkoop te verkrijgen zijn en willen dit graag met jullie delen!

Wat is Humble Bundle?

Humble Bundle is een website die vaak spellen, ebooks, software of andere digitale content verkoopt in de vorm van een bundel. Het bedrijf bestaat als sinds 2010 en inmiddels zijn ze flink gegroeid. Deze bundels zijn altijd een gelimiteerde tijd beschikbaar.

Het bijzondere aan Humble Bundle is dat je zelf mag bepalen wat je betaald (is al mogelijk vanaf €1,-). Daarnaast kies je dan ook nog waar je geld naar toe gaat. Naast het bedrijf zelf, kun je ervoor kiezen om ook een deel van je geld te storten naar de makers of een goed doel! Zo hebben ze inmiddals al $175.000.000 over kunnen maken naar goede doelen over de gehele wereld.

Hoe werkt het?

Wanneer je naar de website gaat van Humble Bundle en op de pagina van het pakket komt zie je een overzicht van de spellen. Dit overzicht vind je ook hieronder terug. Alle spellen zijn digitaal en te activeren via Steam. Voor de mensen die Steam niet kennen, dit is een online gratis platform via waar je spellen kan kopen, spelen en bewaren.

De “Humble Asmodee Digital Play With Friends Bundle” is opgedeeld in 3 categorieën. Deze categorieën zijn ingedeeld op de prijs die je moet betalen. Vanaf €1,- kun je dus al 6 spellen kopen. Betaal je meer dan het gemiddelde bedrag van €9,48 komen daar nog 9 digitale spellen / uitbreidingen bij. Wil je voor het volledige pakket gaan en nog 9 extra spellen / uitbreidingen ontvangen betaal je €11,- of meer.

Humble Bundle accepteert enkel betalingen met Paypal, Creditcard of Alipay. Helaas dus (nog) geen iDeal! Zodra je de bundle gekocht hebt ontvang je een mail met een link. Als je naar deze link gaat kom je op een pagina met codes. Deze codes kun je verzilveren via Steam en vanuit daar spelen!

Welke spellen zijn beschikbaar?

De onderstaande spellen zijn momenteel beschikbaar. Zoals de naam van de bundel al doet vermoeden is er een selectie gemaakt van Asmodee spellen die je ook met vrienden kunt spelen! Let op: Deze actie is tot en met donderdag 21 mei 20:00 uur beschikbaar. Hierna komt de bundel te vervallen.

Als je 1,- of meer betaald krijg je de volgende spellen:

Small World 2
King & Assassins

Carcasonne Tiles & Tactics
Love Letter
Patchwork
Potion Explosion

Als je €9.44 of meer betaald krijg je de volgende spellen:

Splendor
Mysterium
Snall World 2 – Cursed
Splendor – The Cities
Carcasonne – Winter edition
Small World 2 – Be not Afraid
Splendor – The Trading Posts
Carcasonne – Traders & Builders
Twilight Struggle

Als je €11,- of meer betaald heb je de volgende spellen in bezit:

Scythe
Digital Edition
Carcasonne
The River
Mysterium – Secret Lies

The Lord of The Rings:
Adventure Card Game
Carcasonne
Inns & Cathedrals
Small World 2 – Grand Dames

Mysterium
Hidden Signs
Carcasonne
The Princess & The Dragon
Splendor – The Strongholds

Deze goedkope deal van Humble Bundle loopt tot en met woensdag 20 mei tot 20:00. Grijp je kans om deze te gekke spellen uit te proberen via Steam!